Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13/5 - 19/5/2019


  • Δευτέρα 13/5/2019 και ώρα 17:00 Εσπερινός-Παράκληση εις τον  Όσιο Ιωάννη Ρώσσο, όπου θα τεθεί σε προσκύνηση το Σκουφάκι και η Ζώνη Ευλογία από το σκήνωμα του Οσίου και εν συνεχεία ομιλία με θέμα: Η Προσευχή, ως ουσιαστική προσέγγιση επικοινωνίας μας με τον Θεό! Μετά το πέρας της ομιλίας θα δοθεί ως ευλογία για όσους το επιθυμούν να τους φορεθεί το Σκουφάκι και η Ζώνη του Αγίου!!!
  • 18/5 ΣΑΒΒΑΤΟ: Θεία Λειτουργία 07:00-09:00(κάτω Ι.Ν.).
  • 19/5 ΚΥΡΙΑΚΗ + Δ΄ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ: Θεία Λειτουργία 07:00-10:00  
  • Ο Ενοριακός Ιερός Ναός μας την 27η ΜΑΪΟΥ 2019  ημέρα Δευτέρα,  πανηγυρίζει με κάθε Εκκλησιαστική λαμπρότητα  την μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου και Ομολογητού. Η Πανήγυρις του Ιερού Ναού είναι μια έκφραση και φανέρωση της ζωής και του έργου της Ενορίας. Η ευλογία του Θεού, διά πρεσβειών του εορτάζοντος και τιμωμένου Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, οι Προσευχές της Εκκλησίας μέσα από τις Λειτουργικές και λατρευτικές εκδηλώσεις και η προστασία του Οσίου απλώνονται σε όλο τον χώρο της Ενορίας, στα σπίτια, τις οικογένειες, τους δρόμους, τα καταστήματα, τα γραφεία, τα σχολεία. Ο εορτασμός αρχίζει από το πρωί της παραμονής, με την έξοδο για προσκύνημα της Ιεράς Εικόνος του Οσίου και ολοκληρώνεται ανήμερα το απόγευμα της εορτής με την λιτάνευση της εικόνος του Οσίου. Κατά το διήμερο αυτό, με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Χρυσοστόμου, γίνονται πολλές και διάφορες λατρευτικές εκδηλώσεις με κέντρο τον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Ενορίας μας.
  1. 27 ΜΑΪΟΥ 2019 ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΩΣΣΟΥ: Α) Δηλώνουμε συμμετοχή στην  Εκκλησιαστική Επιτροπή, για την Αρτοκλασία της πανηγύρεως που θα τελεστεί στον ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ της Κυριακής 26/5. Και, Β) Φροντίζουμε να παρασκευάσουμε σπιτικά γλυκά της επιλογής μας, για να τα προσφέρουμε στους πιστούς, Ενορίτες και προσκυνητές μετά το πέρας της λιτανείας της Δευτέρας  27/5 ! 
  2. ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΕΩΣ: Ενισχύσατε κατά το μέτρο των δυνατοτήτων σας  την Λαχειοφόρο (Αυτοκίνητο  FORD KA 2002 1300cc) που θα κληρωθεί στις 7  Ιανουαρίου 2020!

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate