Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Η Ιερά Παράκληση στον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο και η Θεία Λειτουργία του Αγίου Πνεύματος...προσευχή και ικεσία για τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις!


Το απόγευμα της Πεντηκοστής 27 Μαΐου 2018 τελέσθηκε Ιερά Παράκληση στον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο με την πληθωρική συμμετοχή πιστών, στην οποία προεξήρχε και ομίλησε επικαίρως ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Τσιμιτσός, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Πατρών με την συμμετοχή και άλλων Ιερέων. Κατά την  Ιερά Παράκληση έγινε δέηση για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν Πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις. Μετά το πέρας της Ιεράς Παρακλήσεως οι κυρίες της  Ενορίας προσέφεραν σπιτικά γλυκίσματα στους πιστούς.

Η Θεία Λειτουργία την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 του Αγίου Πνεύματος στην οποία προεξήρχε και ομίλησε επικαίρως ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Μυτιλήνης, τελέσθηκε και αφιερώθηκε ιδιαιτέρως στα παιδιά, που πρόκειται να διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες  και Προαγωγικές Εξετάσεις. Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες προσφέρθηκε εικόνα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, ευλογία από το άφθαρτο σκήνωμα του και στυλό.0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate