Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 6/12 έως 12/12/2021


  • «Χριστούγεννα εορτή Αγάπης». Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν με αγάπη για τις εορτές των Χριστουγέννων, είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα διαρκείας κ.λ.π) σε φτωχούς ενορίτες αδελφούς μας, μπορούν να τα φέρνουν στον Ιερό Ναό και το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο θα προχωρεί στη διανομή τους. 
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, έως και την εορτή των Χριστουγέννων τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία (Ιερό Σαρανταλείτουργο) κατά την οποία θα μνημονεύονται ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως των προσφιλών μας. Αυτή την εβδομάδα θα τελείται τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 06:15-08:00 στον κάτω Ιερό Ναό και τις υπόλοιπες ημέρες που έχουν προγραμματιστεί καθώς το Σάββατο και τη Κυριακή στον άνω Ιερό Ναό. Η παρουσία μας στο Ιερό Σαρανταλείτουργο είναι ευλογία. Επίσης να ζυμώνουμε πρόσφορα και να τα προσφέρουμε από την παραμονή στον Εσπερινό. Ακόμη να μετέχουμε και της Θείας Κοινωνίας.  
  • 6/12 ΔΕΥΤΕΡΑ, Αγίου Νικολάου: Θεία Λειτουργία 07:00-09:15 Απόγευμα και ώρα 17:00 Εσπερινός Παράκληση στον Άγιο Νικόλαο και εν συνεχεία ομιλία με θέμα Ερμηνευτικές προσεγγίσεις και μηνύματα στους Ψαλμούς των Αναβαθμών.
  • 11/12 ΣΑΒΒΑΤΟ: Θεία Λειτουργία 07:00
  • 12/12 ΚΥΡΙΑΚΗ IA΄ΛΟΥΚΑ (Αγίων Προπατόρων), Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού: Θεία Λειτουργία 07:00-10:00
  • Την 7η Ιανουαρίου 2022 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ο Ιερός Ναός μας πανηγυρίζει την Σύναξιν του Τιμίου Προδρόμου & Βαπτιστού Ιωάννου. Δηλώσεις συμμετοχής για την αρτοκλασία κατά τον Εσπερινό της πανηγύρεως, στην Εκκλησιαστική Επιτροπή.  
  • Ο Ιερός Ναός έχει εκδώσει καλαίσθητα ημερολόγια διά το έτος 2022 και διατίθενται σε μεγέθη τοίχου και τσέπης, αφιερωμένα στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και στα 10 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού, για την ενίσχυση των έργων αποπερατώσεως. Διατίθενται Κλειδοθήκες και εικονίτσες των, Τιμίου Προδρόμου και Οσίου Ιωάννου Ρώσσου.

 

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate