Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ..

 Δίνω ζωή ...είναι στο αίμα μου!
Η Ενορία μας από το έτος 2005 με τις ευχές και τις ευλογίες του σεπτού ποιμενάρχου μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, έχει δημιουργήσει Ενοριακή τράπεζα αίματος σε συνεργασία με το γραφείο Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια".
Για την λειτουργία της Ενοριακής τράπεζας αίματος και την στήριξη πασχόντων και εχόντων ανάγκη αίματος αδελφών μας πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο Ενοριακή εθελοντική Αιμοδοσία. Προς τούτο γίνεται ενημέρωση των ενοριτών με φυλλάδια και αφίσσες, κατά τις ιερές ακολουθίες και από το εκδιδόμενο μηνιαίο Ενοριακό πρόγραμμα . 

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 το σύνθημα "Δίνω ζωή ...είναι στο αίμα μου!", έγινε πράξη με την πραγματοποίηση Ενοριακής Εθελοντικής Αιμοδοσίας μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και από ώρα 10 έως 1μ.μ. στο προαύλιο του Ι.Ν. από τη κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "Παναγία η Βοήθεια". 
Η ανταπόκριση των Ενοριτών και η συμμετοχή τους σ' αυτήν την δραστηριότητα αγάπης ήταν συγκινητική! Προσήλθαν 15 συνάνθρωποι μας και αιμοδότησαν μετά από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο οι 10. Τα άτομα που προσήλθαν, ακόμα και αυτά που δεν αιμοδότησαν, διακρίνονταν από την άξια της εθελοντικής προσφοράς και της θυσιαστικής αγάπης προς τον πάσχοντα άνθρωπο.
Συγκεντρώθηκαν λοιπόν 10 φιάλες αίματος προς ανακούφιση εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας! 
Θερμές ευχαριστίες αναπέμπομεν, "εν πρώτοις" προς Τον Κύριο της Ζωής που απετέλεσε το πρότυπο μας και για αυτήν την Ενοριακή μας δραστηριότητα και έπειτα προς τον ιατρό, τις νοσηλεύτριες της κινητής μονάδος, καθώς και τους πρωταγωνιστές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο αγάπης!
Ακολουθούν  φωτογραφικά στιγμιότυπα της όλης δραστηριότητος.... 

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate