Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ!!!


    Με το σύνθημα: "Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται και σώζονται συνάνθρωποί μας," η Ενορία μας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, κινούμενη στα πλαίσια της ποιμαντικής της ευθύνης και των κοινωνικών δράσεων, οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 στη Πλατεία Γεωργίου με τη στήριξη των πιστών. Παρά τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία, αλλά και το τεχνικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε την έλευση της κινητής μονάδος Αιμοληψίας στο προαύλιο του Ιερού Ναού η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών ήταν συγκινητική.  
    Η Ιατρός και η Νοσηλεύτρια υποδέχθηκαν αρκετούς συνανθρώπους μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Εκκλησίας για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
        Αιμοδότησαν μετά από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο 25 άτομα. Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές-ντριες που στήριξαν αυτή την Ενοριακή πράξη αγάπης και προσφοράς.
 

 

 

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate