Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ


Ο Ενοριακός Ιερός Ναός μας την 27η ΜΑΪΟΥ 2020 ημέρα Τετάρτη, εορτάζει με κάθε Εκκλησιαστική λαμπρότητα την Απόδοση του Πάσχα αλλά και πανηγυρίζει την μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου και Ομολογητού. 
Η Πανήγυρις του Ιερού Ναού είναι μια έκφραση και φανέρωση της ζωής και του έργου της Ενορίας. Η ευλογία του Θεού, διά πρεσβειών του εορτάζοντος και τιμωμένου Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, οι Προσευχές της Εκκλησίας μέσα από τις Λειτουργικές και λατρευτικές εκδηλώσεις και η προστασία του Οσίου, ακόμα περισσότερο τώρα που η δοκιμασία της πανδημίας μας απειλεί, απλώνονται σε όλο τον χώρο της Ενορίας, στα σπίτια, τις οικογένειες, τους δρόμους, τα καταστήματα, τα γραφεία, τα σχολεία. 
Ο εορτασμός αρχίζει από το πρωί της παραμονής, με την έξοδο για προσκύνημα της Ιεράς Εικόνος του Οσίου και ολοκληρώνεται ανήμερα το απόγευμα της εορτής με τον Μέγα Εσπερινό της Αναλήψεως του Κυρίου. 
Κατά το διήμερο αυτό, με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Χρυσοστόμου, γίνονται πολλές και διάφορες λατρευτικές εκδηλώσεις με κέντρο τον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Ενορίας μας.
  • Συμμετέχουμε σε όλες τις λειτουργικές και ποιμαντικές εκδηλώσεις που γίνονται την ημέρα που πανηγυρίζει ο Ναός της Ενορίας μας. 
  • Τη Δευτέρα 18/5 και τη Δευτέρα 25/5 και ώρα 17:00 θα τελείται Εσπερινός-Παράκλησις εις τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο και εν συνεχεία ομιλία. (θα τίθεται προς προσκύνηση το Σκουφάκι και η Ζώνη του Αγίου).  
  • Δηλώνουμε συμμετοχή στην Εκκλησιαστική Επιτροπή, για την Αρτοκλασία της πανηγύρεως που θα τελεστεί στον ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ της Τρίτης 26/5, επί τη εορτή του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου. 
  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ 31 ΜΑΪΟΥ 2020 και ώρα 9:30π.μ.-1μ.μ.

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate