Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΛΗΞΗ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ακόμη κατηχητική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τους μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου της Ενορίας μας. Τα παιδιά βρέθηκαν το Σάββατο 14/5, πριν το αγώνισμα των εξετάσεων, παίζοντας ένα  ποδοσφαιρικό αγώνα που αποδείχθηκε απαραίτητη χαλάρωση λίγο πριν τις σχολικές εξετάσεις τους. Μετά το παιχνίδι βραβεύθηκαν τέσσερα παιδιά για τις ανελλιπείς παρουσίες τους στο Κατηχητικό και απονεμήθηκε σε όλους μια φορητή εικόνα του Κυρίου και ένα καλοκαιρινό μπρελόκ ως ενθύμια της Κατηχητικής χρονιάς 2015-2016. 
Οι μαθήτριες Γυμνασίου-Λυκείου ολοκλήρωσαν την Κατηχητική τους ομάδα με συνάντηση που είχαν με την Κατηχήτρια τους κ. Αναστασία Μακρή-Σπηλιωτοπούλου μετά την Παράκληση για τους μαθητές-τριες που τελέστηκε την Παρασκευή 13/5. Βραβεύθηκαν τέσσερις μαθήτριες για τις ανελλιπείς παρουσίες τους στο Κατηχητικό και απονεμήθηκαν σε όλες μια φορητή εικόνα του Κυρίου ως ενθύμιο της Κατηχητικής χρονιάς 2015-2016.
Η συνάντηση μας ολοκληρώθηκε γευόμενοι ένα δροσιστικό παγωτό, ευχόμενοι να ανταμώσουμε και πάλι το ερχόμενο φθινόπωρο στις Κατηχητικές μας ομάδες!

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate