Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΣΕΠΤΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ

Με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, Εκκλησιαστικοί Βυζαντινοί Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος, ερμηνεύθηκαν με επιτυχία από τριακονταμελή Βυζαντινή χορωδία Ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου μας κ. Βασιλείου Σακαλή την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στις 19:30. Των ψαλομένων Ύμνων προηγείτο απαγγελία των Ευαγγελικών περικοπών της Μεγάλης Εβδομάδος υπό του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Κωτσοπούλου, προϊσταμένου του Ιερού Ναού. Ο κατάμεστος από πιστούς Ναός επικρότησε τον Βυζαντινό Χορό. 
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρτέμιος Αργυρόπουλος, ο οποίος ομίλησε επικαίρως και συνεχάρη δια την απόδοση των ύμνων, τον χοράρχη κ. Βασίλειο Σακαλή καθώς και τα μέλη της χορωδίας. 
Στο τέλος της εκδηλώσεως το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο δια του Πρωτοσυγκέλλου, απένειμε έπαινο τιμής στον πρωτοψάλτη κ. Βασίλειο Σακαλή δια την επί 10 έτη (2004-2014) άοκνο διακονία του στο αναλόγιο του Ι.Ν. και του προσεφέρθει ως ευλογία Εικόνα του Κυρίου μας.

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate