Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

"ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ! ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ
Με το παραπάνω σύνθημα και τη συναίσθηση ότι: "Αν θες να νιώσεις υπερήφανος πότισε και εσύ αυτό το δέντρο με την αγάπη σου... δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!!!" η Ενορία μας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, κινούμενη στα πλαίσια της ποιμαντικής της ευθύνης και των κοινωνικών δράσεων, οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, με τη στήριξη των πιστών. Η προσφορά αίματος αποτελεί μια ακόμα πράξη αγάπης και προσφοράς στους πάσχοντας συνανθρώπους μας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "ΠΑΝΑΓΙΑ H ΒΟΗΘΕΙΑ" υποδέχθηκε τους εθελοντές αιμοδότες.
Η Ιατρός και οι Νοσηλεύτριες υποδέχθηκαν τους 26 συνανθρώπους μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Εκκλησίας για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Αιμοδότησαν μετά από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο 18 άτομα. Θερμές ευχαριστίες σε όσους/ες στήριξαν αυτή την Ενοριακή πράξη αγάπης και προσφοράς.
0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate