Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ «ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟ»

Τό ερ­χό­με­νο τρι­ή­με­ρο Σαβ­βά­το-Κυ­ρι­α­κή-Δευ­τέ­ρα 26-27-28 Μαρ­τί­ου με την ευ­λο­γία του Σε­βα­σμι­ω­τά­του Μη­τρο­πο­λί­του μας κ. Χρυ­σο­στό­μου θα έρ­θει στην Πά­τρα ο Αφρικανός Ε­πί­σκο­πος Μπου­ρούν­τι-Ρου­άν­τα Θεοφιλέστατος κ. Ιν­νο­κέν­τι­ος. 
Στον Ι­ε­ρα­πο­στο­λι­κό Σύλ­λο­γο « Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ» που από χρόνια τιμά τον υπερμαχο της Ορθοδοξίας Ά­γιο Γρη­γό­ριο τον Πα­λα­μά θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις: 
1. Το α­πό­γευ­μα του Σαβ­βά­του 26/3/2016 στις 6.30 θα τε­λε­σθεί ο πα­νη­γυ­ρι­κός Ε­σπε­ρι­νός στο ε­ορ­τά­ζον Να­ῒ­δριο του Α­γί­ου Γρη­γο­ρί­ου του Πα­λα­μά Αρ­χι­ε­πι­σκό­που Θεσ­σα­λο­νί­κης α­πό τον Θε­ο­φι­λέ­στα­το Ε­πί­σκο­πο Μπου­ρούν­τι-Ρου­άν­τα κ. Ιν­νο­κέν­τιο. 
2. Την Κυ­ρι­α­κή 27/3/2016 ο Θεοφιλέστατος θα τε­λέσει Αρ­χι­ε­ρα­τι­κή Θεία Λει­τουρ­γία. Ώ­ρα ε­νάρ­ξε­ως Όρ­θρου 7.00 π.μ. 
3.Τη Δευ­τέ­ρα το α­πό­γευ­μα 28/3/2016 στις 7.00 μ.μ. ο Θε­ο­φι­λέ­στα­τος κ. Ιν­νο­κέν­τι­ος θα ομι­λή­σει στην νέα αί­θου­σα εκ­δη­λώ­σε­ων-ο­μι­λι­ών του Συλ­λό­γου Ορ­θο­δό­ξου Ι­ε­ρα­πο­στο­λής «Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ», Μι­α­ού­λη 68, με το πολύ ενδιαφέρον θέ­μα: 
«Μπορεί να αργήσαμε να γνωρίσουμε τον Αληθινό Θεό, όμως τον γνωρίσαμε.»

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate