Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

3η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ Ι.Ν.

Πανηγυρικά και κατανυκτικά εορτάστηκε στην Ενορία μας η τρίτη Επέτειος των Εγκαινίων του Ιερού Ναού. 
Ανήμερα της επετείου την 11η Νοεμβρίου τελέσθηκε Μικρά Αγρυπνία-Θεία Λειτουργία. 
Με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου και κάθε Εκκλησιαστική λαμπρότητα, οι Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και άπαντες οι Ενορίτες συνεόρτασαν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 την επέτειο των λαμπρών Εγκαινίων που τελέσθηκαν πριν από τρία έτη, την 11η Νοεμβρίου 2012. 
Οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα και εν πληθούση Εκκλησία τελέσθηκε η Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας υπέρ υγείας πάντων των Ενοριτών, δωρητών, συνδρομητών, αφιερωτών και ευλαβών προσκυνητών του Ι.Ν. και Επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην των αοιδήμων κτιτόρων, ευεργετών, δωρητών και απάντων των κεκκοιμημένων Ενοριτών. 
Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Τριταίας και Εφημέριος του Ι.Ν., με συλλειτουργούς τους συνεφημερίους του  πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Κωτσόπουλο και οικονόμο π. Αλέξιο Μυλωνά. 
Ο άγιος Πρωτοσύγκελλος στο κήρυγμα του με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή του Καλού Σαμαρείτου, ανεφέρθη στην αξία της αγάπης που εκπέμπει ο Λόγος του Θεού, και την προτεραιότητα που πρέπει να δώσουν οι άνθρωποι σε αυτήν την αξία, για έναν καλύτερο κόσμο, μακριά από μισαλλοδοξίες και φανατισμούς που ταλανίζουν και τρομοκρατούν  τον σύγχρονο άνθρωπο. Ευχαρίστησε τους Ενορίτες για την συμμετοχή τους και την παντοιοτρόπως στήριξη τους στο πολυσχιδές Ενοριακό έργο.

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate