Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

NASA ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ

NASA ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ
Για όλους τους επιστήμονες και για όλους τους σπουδαστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να τους πείσουν σχετικά με την αλήθεια της Βίβλου, υπάρχει εδώ κάτι που δείχνει την εκπληκτική δημιουργία του Θεού και ότι Αυτός έχει ακόμα τον έλεγχο του κόσμου. 
Γνωρίζατε ότι το διαστημικό πρόγραμμα ασχολείται με το να αποδείξει ότι οτιδήποτε έχει κληθεί «μύθος» στην Βίβλο είναι αληθές;
Ο κ. Harold Hill, πρόεδρος της εταιρείας Curtis Engine Company στη Βαλτιμόρη της πολιτείας Maryland των ΗΠΑ, και σύμβουλος του διαστημικού προγράμματος, αναφέρει το ακόλουθο περιστατικό. 
Νομίζω ότι ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που έκανε ο Θεός για μας σήμερα, συνέβη πρόσφατα στους αστροναύτες μας και τους επιστήμονες ειδικευμένους στο διάστημα στο Green Belt της πολιτείας Maryland. 
Αυτοί οι επιστήμονες έκαναν έλεγχο για το πού θα είναι οι θέσεις του ήλιου, της σελήνης και των πλανητών σε 100 και 1000 χρόνια από σήμερα. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τις θέσεις αυτές ώστε να μην στείλουμε έναν δορυφόρο και προσκρούσει σε κάτι αργότερα στις τροχιές τους. 
Πρέπει να έχουμε τη διάταξη των τροχιών αυτών σε σχέση με τη διάρκεια ζωής του δορυφόρου και σύμφωνα με το πού θα είναι οι πλανήτες έτσι ώστε να μην αποτύχει το όλο πρόγραμμα. 
Έτσι οι επιστήμονες έτρεξαν στον υπολογιστή μετρήσεις στο χρόνο πίσω και μπροστά από σήμερα για μερικούς αιώνες, μέχρι που αυτό οδήγησε σε μια παύση. Ο υπολογιστής σταμάτησε και εμφάνισε ένα κόκκινο σήμα, που σήμαινε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά είτε με τις πληροφορίες που τροφοδοτήθηκε είτε με τα αποτελέσματα σε σύγκριση με τα πρότυπα.
Κάλεσαν το τμήμα εξυπηρέτησης να ελέγξει το πρόβλημα και αυτοί ρώτησαν «Τι συμβαίνει;». Διαπίστωσαν λοιπόν ότι τους λείπει μία ημέρα στο διάστημα σε παρελθόντα χρόνο.
Έξυναν τα κεφάλια τους και τραβούσαν τα μαλλιά τους. Δεν υπήρχε απάντηση. 
Τελικά, ένας Χριστιανός από την ομάδα είπε: «Ξέρετε, όταν ήμουν μια φορά στο Κατηχητικό μας μίλησαν για τη στάση του ήλιου στον ουρανό». Ενώ οι υπόλοιποι της επιστημονικής ομάδας δεν τον πίστεψαν, δεν είχαν και άλλη απάντηση και έτσι του ζήτησαν να τους το αποδείξει. 
Πήρε μια Βίβλο και την άνοιξε στο βιβλίο του Ιησού του Ναυή όπου βρήκαν μια ανόητη πρόταση για έναν λογικό άνθρωπο. 
Εκεί λοιπόν βρήκαν το απόσπασμα όπου ο Κύριος λέγει στον Ιησού του Ναυή,
«Μην τους φοβηθείς, τους έχω παραδώσει στα χέρια σου. Δεν υπάρχει κανένας από αυτούς που να μπορεί να σταθεί μπροστά σου».
Ο Ιησούς του Ναυή αναφέρει ότι φοβάται διότι περιβαλλόταν από εχθρούς και αν έπεφτε σκοτάδι θα υπερνικούσαν οι εχθροί. Έτσι ο Ιησούς του Ναυή ζήτησε από τον Κύριο να κάνει τον ήλιο ακίνητο. Έτσι ακριβώς... «Ο ήλιος έμεινε ακίνητος και το φεγγάρι έμεινε στη θέση του για περίπου μία μέρα» (Ιησούς του Ναυή, κεφάλαιο 10, στίχοι 12-13).
Τότε οι αστροναύτες και οι επιστήμονες είπαν: «Εδώ είναι η μέρα που μας λείπει!». Έλεγξαν στον υπολογιστή το γύρισμα του χρόνου προς τα πίσω (παρελθόν) κοντά στην εποχή που γράφτηκαν τα παραπάνω και έφτασαν κοντά αλλά όχι πολύ κοντά. Η έλλειψη χρόνου που σημειώθηκε από τον υπολογιστή στις ημέρες του Ιησού του Ναυή ήταν 23 ώρες και 20 λεπτά, όχι μία ολόκληρη ημέρα. 
Διάβασαν τη Βίβλο και εκεί αναφερόταν ότι ήταν περίπου μία ημέρα. Αυτές οι λίγες λέξεις στην Βίβλο ήταν σημαντικές αλλά εξακολουθούσαν να είναι προβληματισμένοι γιατί αν δεν μπορείς να υπολογίσεις για 40 λεπτά, τότε ακόμα θα είσαι προβληματισμένος σε 1000 χρόνια από τώρα. 
Έπρεπε λοιπόν να βρεθούν τα 40 αυτά λεπτά γιατί αυτά μπορούν να πολλαπλασιαστούν επί των πλανητικών τροχιών. Καθώς ο Χριστιανός της ομάδας σκεπτόταν για αυτό θυμήθηκε ότι κάπου στη Βίβλο έχει γραφτεί ότι ο ήλιος γύρισε ΠΙΣΩ. 
Οι υπόλοιποι επιστήμονες του είπαν ότι ήταν τρελός, αλλά παρόλαυτά πήραν πάλι τη Βίβλο και διάβασαν τους στίχους στο βιβλίο Δ΄Βασιλειών που αναφέρονταν στην ακόλουθη ιστορία: ο προφήτης Ησαϊας επισκέφθηκε τον ετοιμοθάνατο στο κρεβάτι του Ιεζεκία και του είπε ότι δεν πρόκειται να πεθάνει. Ο Ιεζεκίας ζήτησε ένα σημάδι ως απόδειξη των λόγων αυτών. Τότε ο Ησαϊας είπε: «Θέλεις να προχωρήσει ο ήλιος 10 μοίρες μπροστά;»
Ο Ιεζεκίας απάντησε: «Δεν είναι τίποτα για τον ήλιο να προπορευθεί 10 μοίρες, αλλά να αφήσει τη σκιά του να γυρίσει πίσω κατά 10 μοίρες». Τότε ο Ησαϊας μίλησε στον Κύριο και ο Κύριος έφερε τη σκιά του ήλιου 10 μοίρες ΠΙΣΩ! Οι 10 μοίρες είναι ακριβώς 40 λεπτά! 
Είκοσι τρεις ώρες και είκοσι λεπτά στον Ιησού του Ναυή, και 40 λεπτά στο Δ΄Βασιλειών κάνουν τη χαμένη ημέρα στο διάστημα. Δεν είναι εκπληκτικό;
Αναφορά: Ιησού του Ναυή 10:8 και 12-13 
Δ΄Βασιλειών 20:9-11
Ε.Φ:Ε.Μ.

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΥΧΝΟΣ TV-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ 2022-2023
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΩΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δώσε ζωή...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Translate